Om mig

Min grundlæggende tro er, at alle mennesker er unikke og har enestående kvaliteter. Når vi skaber de rette vilkår for den enkelte, vil vi frigøre det uendelige potentiale, der gør os hver især til vindere.

Det er min passion at bistå andre til at gennemføre de forandringer, de ønsker sig. Jeg er inspireret af ørnens filosofi – skabe et overblik, lægge en plan og så handle derefter.

Min tilgang til opgaver er en kombination af det hårde og det bløde, nemlig at skabe konkrete resultater med fokus på menneskelige værdiger.

Mit uddybende cv finder du på LinkedIn, men nedenfor et uddrag.

Stifter og ejer

Eagle Vision
1996 –

Strategisk sparring og rådgivning på bestyrelses og direktionsniveau. Tilrettelæggelse og gennemførelse af strategier - med fokus på at planerne gennemføres. Fungerer også som HR direktør "for hire" - dvs overtager en ledelsesfunktion i en tidsbegrænset periode i virksomheden.

HR direktør og medlem af koncerndirektion

Time System A/S
1989 – 1995

Time/System var i kraftig vækst og ved at etablere et stærkt internationalt brand. Jeg etablerede en HR-funktion som understøttede selskabets udvikling. Var ansvarlig for strategiudvikling og implementering af planerne.

Jeg udviklede filosofier, værktøjer og træningsprogrammer, der understøttede selskabets produkter. Implementerede disse i udenlandske datterselskaber og distibutører over hele verden.

Forretningsdirektør

Habberstad management Consultant
1985 – 1989

Habberstand var en betydende skandinavisk konsulentvirksomhed med speciale i at udvikle virksomheders produktivitet.

Jeg blev ansat til at udvikle HR som et selvstændigt forretningsområde. Udviklede og lancerede processer til at udvikle salgsorganisationer. Kunder var typisk danske datterselskaber af internationale Brands - P&G, Colgate, Unilever, Kelloggs m.fl

HRM direktør

Mars inc/Masterfoods skandinavien
1983 – 1985

Medlem af direktionen i Masterfoods Danmark, Masterfoods Sverige og Masterfoods Norge.

Opgaven var at udvikle HR i hvert af de tre datterselskaber og bidrag til at effektiviserer salgsorganisation. Samtidigt var udfordringen af tilpasse og implementere en meget amerikansk ledelsesfilosofi hvert af de tre lande.

Afdelingschef

Dansk institut for Personalerådgivning (IP)
1978 – 1983

Konsulent i IPStillingsservice - rekruttering af ledere og specialister for medlemsvirksomhederne. Udnævnt til Afdelingschef med ansvar for udvikling af Erfaringsudvekslingskredse for personalechefer, etablering af IP Uddannelse og konferencer.

Eagle Vision - Helsingørsgade 27D - 3400 Hillerød - Tlf. 20 91 49 00 - E-mail: ssv@fokus.dk